Hjemmelavet orange fersken lys opskrift

Orange Peach stearinlys opskrift

2021 august MAOMA ART

Orange ferskenlys

Forfatter: Sarah Lane

 

Forberedelsestid: 15 minutter Samlet tid: 3 timer Udbytte: 4 små stearinlys 

Sommeren er her, og der er ikke noget mere lækkert end et duftlys til at byde velkommen til den nye sæson. Min yndlingsrutine på min dag er at tænde dette orange ferskenlys ti minutter før jeg går i seng, hele mit soveværelse dufter så lækkert og afslappende, de friske og søde toner af dette stearinlys får min arbejdsdag til at ende, og bare være i det øjeblik. I denne tid drikker jeg en varm te og tager nogle gange endda en ansigtsmaske på. Denne lille rutine er blevet en af mine yndlingsdele på min dag.

Her er min absolutte yndlingsopskrift på appelsinferskenlys, og hvordan du kan gøre det selv. Prøv det og lad mig vide, hvad du synes.

INGREDIENSER

 

 • 6 kopper sojavoksflager
 • nnaturlige væger
 • 80-120 dråber æterisk olie Fersken og appelsin
 • krukker
 • træspatel til omrøring
 • Spisepinde til sikring af væger.


INSTRUKTIONER

 

 1. I en gryde, bring det til lav til medium varme og smelt sojavoks. De skal let smelte. Rør med træspatel.
 2. Når det er smeltet, tilsæt 80-102 dråber (fersken og appelsin) æteriske olier. Mængden afhænger af typen af æteriske olier og hvor kraftige de er. (hvis du vil have det være farvet, tilsæt pigmentet nu og eller tørre appelsinskal i bunden af krukken)
 3. Anker væger til bunden af murerkrukker ved hjælp af en smule voks.
 4. Tape vægen oprejst til en vandret spisepind eller pen for at holde den på plads.
 5. Hæld voks i en murerkrukke og gentag derefter indtil alle glas er fyldt. Afhængigt af størrelsen på murerkrukker kan du have lidt voks til overs.
 6. Lad dem hvile, til de er kolde. De tager cirka en time. Så kan du skære vægen til i den ønskede længde, og du er færdig!
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.